Welke initiatieven rond Open Overheid ken jij?

Punaise op kaart

Voor de nieuwe website van het Expertisepunt Open Overheid zijn we op zoek naar zoveel mogelijk initiatieven rond Open Overheid, om een overzicht te kunnen bieden van bestaande initiatieven. Zo’n overzicht van bestaande voorbeelden kwam in de enquête die we eerder dit jaar gehouden hebben duidelijk als wens naar voren.

We horen om ons heen ook vaak dat we “vooral niet overal opnieuw het wiel moeten uitvinden”. Een heel mooi streven, waarbij het handig is om te weten welke wielen er al zijn. Help jij mee om een overzicht van bestaande initiatieven rond Open Overheid te maken? Vul dan hieronder één of meerdere initiatieven in die jij kent! Als je je mailadres invult, krijg je bericht wanneer het overzicht online staat.

De initiatieven komen op onze nieuwe website op een kaart te staan, met een korte omschrijving en een verwijzing naar meer informatie. Dit is dus ook een kans om jouw initiatief, of een initiatief dat je waardeert, op de kaart te zetten.

Bekijk hier de al ingestuurde initiatieven, dat voorkomt dubbel werk en geeft je een indruk van wat er zoal is ingevuld.

Alvast heel veel dank voor je bijdrage! Vragen of opmerkingen? Die horen we natuurlijk ook graag!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s